Om

Hejsan!Jag heter Helena Grandell och Dietistkompetens är mitt företag. 


Efter att ha jobbat över 20 år som dietist i primärvården bestämde jag mig för att även utbilda mig till coach och personlig tränare. Mina år inom primärvården har gett mig insikt i att det krävs ett helhetstänk kring hälsa för att kunna göra en hållbar livsstilsförändring. 


Jag upplevde att jag som dietist i primärvården endast gav en pusselbit på vägen mot bättre hälsa. Numer har jag tre kunskapsområden och kan enklare hjälpa människor att se helheten; kost, fysisk aktivitet och mental hälsa.


Utbildningen till diplomerad coach blev en riktigt aha-upplevelse och ögonöppnare för mig. Jag påbörjade en egen resa med stor utveckling på det personliga planet. Jag blev snabbt medveten om att jag faktiskt inte levde enligt mina egna värderingar, trots att jag trodde att jag gjorde det. Nu försöker jag själv leva på ett helt annat sätt. 

Min passion är att se människor växa, utvecklas och övervinna motstånd.

Jag arbetar fortfarande i primärvården åt tre vårdcentraler. Jag arbetar också på Specialistläkarhuset, SCA Hälsan, Avonova Hälsocenter i Sundsvall och Feelgood Företagshälsovård. Utöver det tar jag emot privatpersoner. 


Min passion är att se människor växa, utvecklas och övervinna motstånd. Att se människor på nära håll bryta gamla vanor och göra aktiva val som för dem närmare sitt mål. 


En livsstilsförändring är något man måste göra själv. Det är svårt, men med rätt förutsättningar så går det. Jag tror på människan. Och vill gärna vara den som går bredvid och håller handen när människor gör sin personliga resa. 


Med vänliga hälsningar